Thethealing® OSNOVNI DNK – Zagreb, 25-27.02.2022

  • 0

Osnovni DNK tečaj uvodi vas u Thetahealing® tehniku, te vam pruža temeljna znanja i srž same tehnike.

Na Osnovnom DNK tečaju ćete:

  • naučit Thetahealing® tehniku,
  • razumijeti njenu srž/smisao,
  • imati vlastito iskustvo njezine primjene.

Važno je istaknuti, da se sva obrađena teorija odmah pretače u vlastito iskustvo, jer tek po stjecanju vlastitog iskustva možete dobiti dublji uvid i razumijevanje o čemu se zaista radi. To će vas osposobiti i ohrabriti da prakticirate tehniku i nakon završenog tečaja sa ciljem postizanja pozitivnih emocionalnih, mentalnih, duhovnih, pa i fizičkih promjena prvenstveno kod sebe, a moći ćete pomagati i drugima.

Osobita vrijednost ove tehnike je u tome, što vam omogućava da pronađete uzroke ograničavajućih obrazaca bez obzira da li ste ih usvojili tijekom djetinjstva (osnovni nivo), naslijedili od svojih predaka (genetski nivo), preuzeli iz kolektivne svijesti (povijesni nivo) ili ih nosite u zapisu duše (nivo duše).

Više o tečaju OVDJE

Preduvjet pohađanja edukacije: nema

Trajanje edukacije: 25-27.02.2022., petak od 17:30 do 21:00, subota i nedjelja od 9:00 do 18:00.

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 170 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila info@inner-code.hr).

U cijenu su uključeni:

  • ThetaHealing® Osnovni DNK tečaj
  • pripadajući priručnik na hrvatskom jeziku sa svim sadržajima Osnovnog DNK tečaja
  • knjiga “Theta iscjeljivanje” na hrvatskom jeziku autorice Vianne Stibal

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® tečaja podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodični besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon završenog tečaja.


Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na info@inner-code.hr ili putem telefona 098/182 8122.

Compare listings

Compare